ΝΕΑ

Ο Justin Timberlake εύχεται στον Pharrell Williams Χρόνια Πολλά για τα 50α του γενέθλια!

Ο Justin Timberlake μπήκε στο Instagram για να ευχηθεί στον φίλο και συνεργάτη του Pharrell για τα 50α γενέθλια την Τετάρτη (5 Απριλίου). «Δεν μπορώ να σταματήσω το συναίσθημα!» Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από στιγμές που πέρασε με τον παραγωγό υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης μιας αναδρομής του ζευγαριού στην πρώτη πεντάδα του Billboard Hot 100 με το «Rock Your Body» του 2003.

«HBD στον αδερφό μου @pharrell. Είμαι εδώ σχεδόν τα μισά από τα 50 και πρέπει να πω, μόλις ξεκινάμε», έγραψε το πρώην μέλος του *NSYNC στη λεζάντα της ανάρτησης. Οι θαυμαστές του Pharrell και του Timberlake συρρέουν στα σχόλια για να τους αποκαλέσουν "GOAT duo" και να πουν ότι θα είναι ένας "θρυλικός συνδυασμός για πάντα". Ο Pharrell δούλεψε με τον Timberlake στο ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του 2002 Justified, αλλά το ζευγάρι δεν ξαναβρέθηκε στα άλμπουμ του JT για περισσότερο από 15 χρόνια.

«Δεν μπόρεσα να δουλέψω με τον Pharrell εκ των προτέρων — και πρέπει να το πω αυτό με τον σωστό τρόπο, γιατί δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν για τίποτα, αλλά άλλαξε την πορεία των πραγμάτων σε ένα λεπτό. », είπε ο Timberlake στον Lowe το 2018. Μετά τη δουλειά τους στο Man of the Woods, ο Pharrell και ο Timberlake συνεργάστηκαν για μια ταινία στο καλοκαιρινό τραγούδι του Calvin Harris του 2022 "Stay With Me", στο οποίο συμμετείχε επίσης η Halsey.