ΝΕΑ

Ο Lenny Kravitz αστειεύεται ότι η Taylor Swift «Πήγε στη ντουλάπα του» για την εμφάνισή της στα iHeartRadio Music Awards 2023

Η Taylor Swift είχε μια χαρούμενη συνάντηση στα με τον Lenny Kravitz το βράδυ της Δευτέρας στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio 2023. «Τη στιγμή που ο Lenny Kravitz και η Taylor Swift συναντήθηκαν στα παρασκήνια», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός iHeartRadio στο βίντεο από τα παρασκήνια του TikTok.

Στο κλιπ, οι θαυμαστές μπορούν να εντοπίσουν την Ice Spice να περνάει πριν ο Kravitz σταματήσει τη Swift για μια συνομιλία. «Τέιλορ! Κορίτσι!" φωνάζει καθώς το ζευγάρι αγκαλιάζεται, με την τραγουδίστρια του "Lavender Haze" να λέει στον οικοδεσπότη, "Τα έκανες καταπληκτικά!" Από εκεί, ο Kravitz αστειεύεται ότι η σούπερ σταρ απλώς έχει κλέψει την εμφάνισή της απευθείας από την επιδεικτική γκαρνταρόμπα του. «Εντάξει, μπήκες στην ντουλάπα μου, ε; Πήγες στην ντουλάπα μου», λέει ειρωνικά ενώ η Σουίφτ απαντά, «Ναι, απολύτως. Απλώς εμπνεύστηκα από εσάς».

Ενώ ο Kravitz MC παρουσίαζε την τελετή με αστέρια, η Swift πήρε έξι βραβεία από τις οκτώ συνολικά υποψηφιότητές της, συμπεριλαμβανομένων του τραγουδιού της χρονιάς και των καλύτερων στίχων (για το "Anti-Hero"), του TikTok bop of the year (για τους αγαπημένους θαυμαστές “Bejeweled”), η αγαπημένη χρήση ενός δείγματος (για τη χρήση του δικού της “Out of the Woods” στο κομμάτι του άλμπουμ των Midnights “Question…?”), το ποπ άλμπουμ της χρονιάς (για τα Midnights) και την ιδιαίτερη τιμή του φετινού iHeartRadio Innovator Βραβείο.