ΝΕΑ

Η Taylor Swift κάνει δωρεές σε τράπεζες τροφίμων στο The Eras Tour Route

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν πραγματοποιεί μόνο την περιοδεία The Eras, αλλά κάνει και ένα σημαντικό καλό στην πορεία. Αναφέρθηκε τη Δευτέρα (20 Μαρτίου) ότι ο σούπερ σταρ είχε κάνει μια αρκετά μεγάλη δωρεά στο Arizona Food Bank Network πριν ανέβει στη σκηνή στο Glendale, Ariz - που μετονομάστηκε προσωρινά σε Swift City προς τιμήν της - για την πολυαναμενόμενη έναρξη των The Eras Tour.

Η ίδια η Σουίφτ δεν δημοσιοποίησε τη δωρεά. Αντίθετα, η τράπεζα τροφίμων μοιράστηκε την αντίδρασή της στην πράξη καλοσύνης με το τοπικό μέσο ενημέρωσης AZ Central. «Δεν είναι κάθε μέρα που λαμβάνετε τηλέφωνο από κάποιον που εργάζεται για την Taylor Swift, οπότε ήμασταν αμφίβολοι στην αρχή, αλλά ευτυχώς, αποδείχθηκε απολύτως αληθινό», είπε στο δημοσίευμα ο αντιπρόεδρος εξωτερικών σχέσεων Terri Shoemaker.

taylor

Η μη κερδοσκοπική στέλεχος πρόσθεσε ότι της είπαν στη συνομιλία ότι η Swift σχεδίαζε να επικεντρωθεί στο να αφήσει «θετικό αντίκτυπο» σε κάθε στάση κατά μήκος της διαδρομής της περιοδείας της στις ΗΠΑ και την Τετάρτη (22 Μαρτίου), Three Square — μια τράπεζα τροφίμων με έδρα τη νότια Νεβάδα. — αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια είχε κάνει επίσης μια τεράστια δωρεά εκεί πριν από τις συνεχόμενες εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας στις 24 και 25 Μαρτίου.