ΝΕΑ

Sarah Jessica Parker: Η γυναίκα που μας δίδαξε τι σημαίνει στυλ!

Χρόνια Πολλά Sarah Jessica Parker!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Sarah Jessica Parker είναι μια γυναίκα που από τα 90's μέχρι και σημέρα, μας αποδεικνύει τι σημαίνει στυλ και μόδα. Μας έχει κάνει να ζηλέψουμε και να ψάχνουμε μανιωδώς ρούχα που θα φορούσε εκείνη.

Όλα όμως ξεκίνησε από τον εμβληματικό της ρόλο της Carre Bradshaw στο "Sex an the City" που άφησε εποχή και μέχρι και σήμερα που έχει νέους κύκλους, οι φανατικοί θαυμαστές παρακολουθούν χωρίς σταματημό.

Σήμερα που η Sarah Jessica Parker έχει γενέθλια, δεν υπάρχει καλύτερο τρόπος να της ευχηθούμε, με το να θυμηθούμε τα αγαπημένα μας και πιο γνωστά outfit της Carrie.

1) Το πρώτο της outfit

Ακόμη και όσοι δεν έχουν δει την σειρά μπορούν να αναγνωρίσουν αυτό το look. Με τη φούστα της φτιαγμένη από τούλι, με ένα απλό ρόζ αμάνικο και τα πέδιλα της, την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε. Η σχεδιάστρια των κοστουμιών της σειράς, Patricia Field, είπε πως έψαχνε πολύ καιρό για την φουστά και τελικά την αγόρασε 5 ευρώ.

sarah jessica parker

2) Το καουμπόικο καπέλο

Για πολλούς μια επίσκεψη στην παραλία σημαίνει παρεό, μαγιό και καπελάκι για τον ήλιο. Για την Carrie η επίσκεψη στην παραλία ενός εκατομμυριούχου ισούται με μια βόλτα στην άγρια δύση. Στο 17ο επεισόδιο του 2ου κύκλου την βλέπουμε με ένα καουμπόικο καπέλο, μια μακριά φούστα και ένα μπλουζάκι για να καλύπτει την περιοχή του στήθους.

sarah jessica parker

3) Το φόρεμα-εφημερίδα

Αυτό το φόρεμα άφησε σίγουρα εποχή καθώς η Sarah Jessica Parker έγινε το ανεπίσημο μοντέλο για το poster του John Galliano. Το φόρεμα πρώτη φορά φόρεσε η Angie Schmidt για την επίδειξη μόδας Φθινόπωρο/Χειμώνας του Christian Dior το 2000.

sarah jessica parker

4) Το κοντό μάυρο φόρεμα

Ένα απλό σύνολο δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα. Ένα κοντό μαύρο φόρεμα στην Carrie Bradshaw φαίνεται σαν ρούχο υψηλής ραπτικής. Τίποτα δεν φαίνεται απλό όταν το φοράει η Carrie.

sarah jessica parker

5) Το ρούχο της εκδίκησης

Αν σκεφτούμε την πολύπλοκη ερωτική ζωή της Carrie πολλά ρούχα θα μπορούσαν να χαρακτηρίζονται, «εκδίκησης». Όμως, αυτό είναι εκείνο που φορούσε στην μοιραία συνάντηση της με τον Mr.Big, το βράδυ του αρραβώνα του.

sarah jessica parker