ΝΕΑ

Παρακολουθήστε τους σπουδαστές της Virginia Tech να τραγουδούν το «Enter Sandman» των Metallica μετά την απαγόρευση του NCAA

Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τους φοιτητές της Virginia Tech να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Φέτος, το NCAA ελπίζει να διατηρήσει τους ιστότοπους φιλοξενίας στην πανεπιστημιούπολη όσο το δυνατόν πιο ουδέτερους, επιβάλλοντας πρόστιμο σε έναν οικοδεσπότη για να παίξει παραδοσιακά τραγούδια hype, όπως η Virginia Tech που παίζει το "Enter Sandman", όπως κάνει συνήθως στους αγώνες μπάσκετ γυναικών στο Cassell Coliseum. Η Virginia Tech ξεκίνησε να παίζει το hit των Metallica το 2000 κατά την έναρξη της σεζόν για το ποδόσφαιρο στο Lane Stadium.

Ενώ το NCAA εμποδίζει τους πραγματικούς χώρους να παίζουν τραγούδια hype μέσω των ηχείων τους, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ώστε οι θαυμαστές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρασκευής το βράδυ της VT (17 Μαρτίου) εναντίον της Chattanooga, οι υποστηρικτές των Hokies στο Κολοσσαίο άρχισαν να ταιριάζουν με το ρεφρέν στο κλασικό a capella του 1991, δημιουργώντας μια ξεχωριστή, ενωτική στιγμή.

Οι Metallica έφτασαν στο Νο. 1 στα Top Rock Albums και Hard Rock Albums μετά την επανέκδοση του 2021 για την 30ή επέτειο του ομώνυμου άλμπουμ του 1991, γνωστό και ως "The Black Album". Η επανέκδοση για την 30η επέτειο κάνει remasters τα αρχικά 12 κομμάτια και περιλαμβάνει επίσης ένα σετ κουτιών πολλαπλών δίσκων που περιλαμβάνει ζωντανές εκδόσεις, εναλλακτικές λήψεις και πολλά άλλα.