ΝΕΑ

Η Charli XCX και ο Jack Antonoff θα γράψουν πρωτότυπα τραγούδια για την επερχόμενη ταινία A24 «Mother Mary»

Η Charli XCX και ο Jack Antonoff φέρονται να συνεργάζονται για να γράψουν νέα μουσική για την επερχόμενη ταινία του A24 Mother Mary. Όπως αποκαλύφθηκε μέσω μιας αναφοράς στο Deadline, το ζευγάρι θα γράψει και θα παράγει πρωτότυπα τραγούδια για να εμφανιστούν στην ταινία, αν και η επίσημη μουσική της ταινίας συντίθεται από τον Daniel Hart, ο οποίος έχει δουλέψει κυρίως στο The Green Knight.

Η Mother Mary – που περιγράφεται ως ένα επικό ποπ μελόδραμα – πρόκειται να πρωταγωνιστήσει η Anne Hathaway ως φανταστική μουσικός και η σχέση της με μια εμβληματική σχεδιάστρια μόδας που υποδύεται η Michaela Coel. Ο Ντέιβιντ Λόουερι του Πράσινους Ιππότη πρόκειται να σκηνοθετήσει και έχει γράψει ένα σενάριο για την ταινία. Το Mother Mary πρόκειται να γυριστεί στη Γερμανία αργότερα φέτος και δεν έχει λάβει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα είναι επίσης η τρίτη ταινία του Lowery με το A24, έχοντας προηγουμένως σκηνοθετήσει το The Green Knight και το A Ghost Story του 2017. Θα σηματοδοτήσει την τρίτη φορά που ο Lowery συνεργάζεται με τον συνθέτη Daniel Hart, ο οποίος συνέθεσε επίσης για το A Ghost Story.

Νωρίτερα αυτό το μήνα στο SXSW 2023, αναφέρθηκε ότι ο Charli XCX είχε καταχωριστεί ως συνθέτης για την εφηβική σεξουαλική ταινία Bottoms, στην οποία ένα ζευγάρι queer μαθητές γυμνασίου ξεκινούν ένα κλαμπ μάχης για να κάνουν σεξ πριν την αποφοίτησή τους. Τον Φεβρουάριο, η Charli XCX επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε νέα δισκογραφική συμφωνία για δύο άλμπουμ με μια απροσδιόριστη δισκογραφική εταιρεία, αν και επιβεβαίωσε ότι δεν είναι Dirty Hit, λέγοντας ότι είναι «πολύ ακριβή» για αυτούς. Είπε το 2020 ότι η τελευταία της δισκογραφική δουλειά, το «Crash» του 2022, θα ήταν το «5ο και τελευταίο άλμπουμ της υπό την τρέχουσα δισκογραφική μου συμφωνία» με την Atlantic Records.