ΝΕΑ

Δείτε την Patti Smith να διασκευάζει το «She’s Leaving Home» του Paul McCartney στο Carnegie Hall

Η Patti Smith ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που έπαιξαν σε μια συναυλία αφιερώματος του Paul McCartney στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης αυτήν την εβδομάδα. Το «The Music of Paul McCartney» πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό χώρο το βράδυ της Τετάρτης (15 Μαρτίου) ως μέρος της φιλανθρωπικής σειράς του Michael Dorf «Music Of», που συγκεντρώνει μουσικούς για να γιορτάσουν τη ζωή και τη μουσική ορισμένων από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου.

Επίσης, παρευρέθηκαν στο Carnegie Hall αυτή την εβδομάδα ο Graham Nash, η Lyle Lovett, η Bettye Lavette, η Nancy Wilson, ο Bruce Hornsby, ο πρώην σύντροφος των Wings των Macca, Denny Laine και άλλοι. Στη συνέχεια, η Patti Smith εμφανίστηκε απροειδοποίητα για να διασκευάσει το «She’s Coming Home», ένα αποκορύφωμα του «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'.

Σε άλλο σημείο, έχει ανακοινωθεί ένα νέο ντοκιμαντέρ του Paul McCartney που εξερευνά τη ζωή του μουσικού μετά τη διάλυση των Beatles. Το Man On The Run πρόκειται να σκηνοθετηθεί από τον σκηνοθέτη Μόργκαν Νέβιλ και θα βασιστεί σε «άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε ένα αρχείο με βίντεο και φωτογραφίες του Πωλ και της Λίντα που δεν έχετε δει ποτέ στο σπίτι, καθώς και σε νέες συνεντεύξεις», για να καταγράψει το χρονικό διάστημα μεταξύ της διάλυσης των Beatles και την άνοδο των Wings στη δεκαετία του '70.