ΝΕΑ

Ο Justin Bieber μπορεί να χαμογελάσει ξανά μετά από την μερική παράλυση προσώπου

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι έχει ανακτήσει την κινητικότητα στο πρόσωπό του αφού τον περασμένο Ιούνιο διαγνώστηκε με μερική παράλυση προσώπου. Σε μια ιστορία που έχει λήξει στο Instagram για το Rolling Stone, ο Καναδός ποπ σταρ έγραψε λεζάντα σε ένα βίντεο «Περίμενε το…» προτού συνεχίσει να χαμογελάσει στην κάμερα. Είχε προηγουμένως αποκαλύψει τον Ιούνιο του περασμένου έτους τη διάγνωσή του με το σύνδρομο Ramsay Hunt λίγες ημέρες αφότου ακύρωσε την εναρκτήρια σειρά της περιοδείας του στη Βόρεια Αμερική «Justice» λόγω «ασθένειας». Σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Bieber φαίνεται να παλεύει να αναβοσβήσει, να χαμογελάσει ή να κουνήσει το δεξί του ρουθούνι.

Ο Bieber επέστρεψε στη σκηνή τον Σεπτέμβριο για μια σειρά παραστάσεων, αν και η σειρά ήταν βραχύβια, με την τελευταία του εμφάνιση να λαμβάνει χώρα στο φεστιβάλ Rock In Rio της Βραζιλίας. Μετά από αυτό το σετ, ο τραγουδιστής έγραψε στα social media: «Μετά την αποβίβαση από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να δώσω την υγεία μου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι καλά, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλύτερα».

Πιο πρόσφατα ακύρωσε την πλειονότητα των εναπομεινάντων παγκόσμιων παραστάσεων του «Justice» νωρίτερα αυτό το μήνα. Ακύρωσε αθόρυβα παραστάσεις στην Αριζόνα, την Ιρλανδία, το Μάντσεστερ, την Ουάσιγκτον, την Αυστραλία και την Πολωνία, αφαιρώντας τις από την επίσημη ιστοσελίδα του, το Ticketmaster και άλλους υποστηρικτικούς ιστότοπους έκδοσης εισιτηρίων.