ΝΕΑ

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε 4 νέα τραγούδια!

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια από τη δισκογραφία της πριν από την έναρξη της περιοδείας της στις ΗΠΑ «Eras». Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε προηγουμένως την κυκλοφορία των τεσσάρων τραγουδιών, επιβεβαιώνοντας ότι τα τρία από αυτά προέρχονται από τα έργα επανηχογράφησης της, ενώ το τελευταίο προέρχεται από τον κύκλο του άλμπουμ της «Lover». Αυτά τα τραγούδια είναι τα «Eyes Open (έκδοση Taylor)», «Safe & Sound (έκδοση Taylor)», «If This Was A Movie (έκδοση Taylor)» και «All Of The Girls You Loved Before».

Η κυκλοφορία των τραγουδιών συμπίπτει με την πρώτη εμφάνιση της Swift «Eras» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σκέλος της περιοδείας της στις ΗΠΑ ξεκινά σήμερα (17 Μαρτίου) στο State Farm Stadium, όπου θα εμφανιστεί ξανά αύριο (18 Μαρτίου). Η περιοδεία, η οποία υποστηρίζει το τελευταίο της άλμπουμ «Midnights», θα περιλαμβάνει ερμηνείες από δευτερεύουσες ηθοποιούς όπως οι Paramore, beabadoobee, Phoebe Bridgers, girl in red, MUNA, Haim, Gayle, Gracie Abrams και Owenn.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η πόλη της Αριζόνα ανακοίνωσε μια προσωρινή αλλαγή ονόματος για τον εορτασμό της ποπ σταρ που ξεκίνησε την περιοδεία της στο στάδιο State Farm του Glendale. Από την Παρασκευή (17 Μαρτίου) έως το Σάββατο (18 Μαρτίου), το Glendale θα ονομάζεται προσωρινά Swift City.

Η Swift κυκλοφόρησε τον δέκατο δίσκο της «Midnights» τον περασμένο Οκτώβριο. Ο δίσκος απέσπασε μια λαμπερή κριτική τεσσάρων αστέρων από τη Hannah Mylrea του NME, η οποία έγραψε: «Μετά από μια εισβολή σε έναν διαφορετικό ηχητικό κόσμο, με την επιστροφή της Swift στην καθαρή ποπ, εξακολουθεί να λαμπυρίζει».