ΝΕΑ

Η Bebe Rexha θα συνεργαστεί με την Stevie Nicks στο remix «Heart Wants What It Wants»

Η Bebe Rexha επιβεβαίωσε ότι σε ένα νέο remix του τελευταίου της single «Heart Wants What It Wants» θα συμμετέχει η Stevie Nicks. Η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της το κομμάτι τον περασμένο μήνα, καθιστώντας το το πρώτο σινγκλ που κυκλοφόρησε πριν από το επερχόμενο τρίτο στούντιο άλμπουμ της «Bebe». Τώρα, η Rexha επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται σε ένα remix - με μια guest εμφάνιση από το εικονίδιο των Fleetwood Mac.

Σε μια νέα συνέντευξη, η Rexha εξήγησε ότι η ιδέα για το remix αποφασίστηκε αφότου κυκλοφόρησε το σινγκλ και συνειδητοποίησε ότι είχε «εμπνευστεί» από τη δισκογραφία της Nicks. «Επιλέξαμε την ομάδα της και είπαμε ότι έχουμε ένα τραγούδι και είναι πολύ εμπνευσμένο από τους Fleetwood Mac και Stevie», είπε στην Wired Column του The Daily Star. «Το άκουσε και της άρεσε. Δουλεύουμε ακόμα για το remix, αλλά ελπίζουμε ότι θα βγει σύντομα!»

Η τραγουδίστρια του «I’m A Mess» εξήγησε επίσης πώς δεν ήταν εξοικειωμένη τόσο με τα σόλο έργα της μουσικού όσο και με τη δουλειά με τους Fleetwood Mac μέχρι πρόσφατα. Σύμφωνα με τη Rexha, δεν της δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να εξερευνήσει τη μουσική εκείνης της εποχής στο παρελθόν και αντίθετα μεγάλωσε με μια ποικιλία αλβανικής μουσικής. «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου ακούγαμε πολλή αλβανική μουσική και η μαμά μου άκουγε πολλούς χορούς της δεκαετίας του '80… αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα πραγματικά με τη μουσική της δεκαετίας του '70», εξήγησε. «Δεν ήταν μέχρι που ήμουν με έναν από τους παραγωγούς μου και είπα: «Ας κάνουμε μια βαθιά βουτιά σε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει». Έτσι αρχίσαμε να ακούμε πολύ μουσική Fleetwood Mac και ντίσκο».

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το remix, ο Rexha πρόκειται να ξεκινήσει μια σειρά από περιοδείες στη Βόρεια Αμερική αργότερα φέτος, από την 1η Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Τα σόου θα δουν την μουσικό να παίζει σε τοποθεσίες όπως το Σιάτλ, το Σαν Ο Ντιέγκο και η Νέα Υόρκη, πριν κλείσουν με δύο συνεχόμενα ραντεβού στο The Wiltern στο Λος Άντζελες. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα εδώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rexha επιστρατεύει άλλον καλλιτέχνη για να συνεργαστεί μαζί της για μια remix έκδοση των κομματιών της. Το περασμένο καλοκαίρι, κυκλοφόρησε μια δεύτερη έκδοση του σινγκλ της «Break My Heart Myself» με το συγκρότημα κοριτσιών K-pop ITZY.