ΝΕΑ

Οι Måneskin ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία του 2023 «RUSH!»

Οι Måneskin ανακοίνωσαν μια παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη του τελευταίου τους άλμπουμ «RUSH!» για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2023. Η μαμούθ περιοδεία ξεκινά τον Σεπτέμβριο στο Ανόβερο της Γερμανίας και θα δει τους Ιταλούς rockers να κάνουν στάσεις στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, καθώς και τις πρώτες εμφανίσεις τους στην Αυστραλία. Στην πορεία, θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία ορόσημο στο εμβληματικό Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ενώ το μοναδικό τους ραντεβού στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι στο AO Arena του Μάντσεστερ στις 19 Δεκεμβρίου.

Maneskin

Οι λεπτομέρειες πώλησης εισιτηρίων διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, αλλά για την ημερομηνία του Μάντσεστερ, η προπώληση O2 Priority θα ξεκινήσει την Παρασκευή (17 Μαρτίου) στις 10 π.μ., ενώ η γενική πώληση ξεκινά τη Δευτέρα (20 Μαρτίου), επίσης στις 10 π.μ. Για το Δουβλίνο, η προπώληση θα ξεκινήσει στις 20 Μαρτίου, πριν ξεκινήσει η γενική πώληση την Τετάρτη (22 Μαρτίου).

Οι Måneskin βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια περιοδεία τους «Loud Kids» στην Ευρώπη, η οποία θα τους δει να παίξουν το πρώτο τους headline show στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 8 Μαΐου στο O2 του Λονδίνου. Θα εμφανιστούν επίσης στο Glastonbury και στο Primavera Sound αυτό το καλοκαίρι, προτού συνεχίσουν να παίξουν μια σειρά από παραστάσεις σταδίου στην γενέτειρά τους Ιταλία.