ΝΕΑ

Οι Metallica αγόρασαν το δικό τους εργοστάσιο βινυλίου

Οι Metallica αγόρασαν το πλειοψηφικό μερίδιο ενός εργοστασίου συμπίεσης βινυλίου στη Βιρτζίνια. Το Furnace Record Pressing στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 12 πρέσες Pheenix Alpha και δύο πρέσες Finebilt. Στο παρελθόν, έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από επανεκδόσεις για τους Metallica, συμπεριλαμβανομένου του box set βινυλίου των άλμπουμ τους «Kill ‘Em All’, «Ride The Lightning» και «Master Of Puppets».

Το συγκρότημα είναι πλέον πλειοψηφικοί εταίροι στο εργοστάσιο, το οποίο ιδρύθηκε το 1996 από τον Eric Astor. Σε μια δήλωση, ο Astor είπε: «Η κατασκευή του φούρνου στην αφοσιωμένη και έμπειρη οικογένεια ειδικών που είναι σήμερα ήταν μια τεράστια προσπάθεια, αλλά εξαιρετικά ευχάριστη. «Το να γνωρίζουμε το μακροπρόθεσμο μέλλον μας είναι εξασφαλισμένο, ενώ παράλληλα μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε καλύτερα τις ευκαιρίες ανάπτυξης είναι πραγματικά συναρπαστικό για κάθε μέλος του προσωπικού του Furnace».

Ο Lars Ulrich των Metallica δήλωσε: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που θα πάμε τη συνεργασία μας με τον Furnace - και συγκεκριμένα τον Eric, τον Ali και τον Mark - στο επόμενο επίπεδο. Το indie πνεύμα τους, το πάθος που έχουν για την τέχνη τους… πολιτισμικά είμαστε συγγενείς ψυχές».

Ο James Hetfield πρόσθεσε: «Ο Furnace ήταν υπέροχος για τους Metallica και το πιο σημαντικό για τους οπαδούς μας. Αυτή η βαθύτερη σχέση μεταξύ των Metallica και των Furnace διασφαλίζει ότι οι οπαδοί του βινυλίου παντού, ιδιαίτερα τα Πέμπτα Μέλη μας, θα έχουν συνεχή πρόσβαση σε δίσκους υψηλής ποιότητας στο μέλλον».