ΝΕΑ

Ο Jason Derulo κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ μετά από οκτώ χρόνια

Ο Jason Derulo έχει αφήσει να νοηθεί ότι εργάζεται στο πέμπτο στούντιο άλμπουμ του, το οποίο θα ήταν το πρώτο του εδώ και οκτώ χρόνια. Ο τελευταίος δίσκος που κυκλοφόρησε ο Derulo ήταν ο δίσκος «Everything Is 4» του 2015, το οποίο έγινε ένα άλμπουμ με μεγάλη επιτυχία στο Top 40. Μιλώντας στη στήλη Bizzare της The Sun, όπως αναφέρει το Yahoo, ο 33χρονος είπε: «Επιτέλους είμαι με μια δισκογραφική με την οποία νιώθω πολύ άνετα». Υποσχέθηκε επίσης ότι «θα κυκλοφορεί ένα τραγούδι κάθε μήνα».

Το 2021, ο Derulo έγινε πατέρας και είπε ότι βρίσκει την πατρότητα ως κίνητρο για αυτό το άλμπουμ. «Το άτομο που με παρακινεί περισσότερο είναι ο γιος μου Τζέισον Κινγκ», είπε. «Είναι τρελό πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή και όλη η ενέργεια και όλοι οι στόχοι είναι τώρα να βοηθήσουν τους στόχους του να πραγματοποιηθούν».

Σε πρόσφατες ειδήσεις, ο αστέρας της Φλόριντας ανακοίνωσε ότι έγραψε το ντεμπούτο του βιβλίο, Sing Your Name Our Loud: 15 Rules for Living Your Dream. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο τραγουδιστής είπε: «Ετοιμάζομαι να γράψω αυτό το βιβλίο από τότε που ήμουν εννιά χρονών παιδί» περιγράφοντας λεπτομερώς την εργασιακή ηθική της μητέρας του ως προς το γιατί είναι τόσο επιτυχημένος. Συνειδητοποίησε ότι «οι δημιουργικοί άνθρωποι χρειάζονται ένα σχέδιο» και ελπίζει ότι αυτό το βιβλίο θα εμπνεύσει τους ανθρώπους «να κυνηγήσουν το όνειρό σας», όπως έκανε και ο ίδιος.

«Πρέπει να βάλεις την καρδιά και την ψυχή σου σε αυτό», είπε. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κυνηγούν αυτήν την κορυφαία θέση, οπότε η εργασιακή ηθική σας πρέπει να είναι η διαφορά. Πρέπει να το θέλεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο».