ΝΕΑ

Παρακολουθήστε την ερμηνεία της Rihanna με το «Lift Me Up» στα Όσκαρ 2023

Η Rihanna έλαβε θερμά χειροκροτήματα για την ερμηνεία της στο τραγούδι Black Panther: Wakanda Forever «Lift Me Up» στα Όσκαρ 2023. Η ετήσια έκθεση βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, όπου καθένας από τους υποψήφιους για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι ερμηνεύει το υποψήφιό του κομμάτι.

Η ερμηνεία της Rihanna παρουσιάστηκε από τον αστέρα της Wakanda Forever, Danai Gurira, ο οποίος χρησιμοποίησε τη στιγμή για να αποτίσει φόρο τιμής στον αείμνηστο αστέρι του Black Panther, Chadwick Boseman. «Η ισχυρή του τέχνη, ο μαγνητισμός και η απαράμιλλη ανθρωπιά του άφησαν σημάδι στις καρδιές μας», είπε. «Ο Τσάντγουικ ενσάρκωσε τον βασιλιά της Wakanda T'Challa, αυτόν που επιλέχθηκε να σηκώσει, να προστατεύσει, να μας κρατήσει ασφαλείς. «Η κληρονομιά του θα ζήσει για τις επόμενες γενιές. Όπως λέμε στη Wakanda, ευχαριστώ, Βασιλιά. Υποψήφια απόψε για Πρωτότυπο Τραγούδι ερμηνεύοντας το «Lift Me Up», από μόνη της, Rihanna».

Σε άλλο σημείο στα Όσκαρ 2023, μια «άβολη» συνέντευξη στο κόκκινο χαλί με τον Χιου Γκραντ έχει γίνει viral στο διαδίκτυο αφού ο σταρ έδωσε συνοπτικές απαντήσεις και φάνηκε να ανασηκώνει τα φρύδια του στην παρουσιάστρια Ashley Graham. Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε επίσης στο περσινό χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον εναρκτήριο μονόλογό του.

Ο Ke Huy Quan σκέφτηκε το ταξίδι του στο πρώτο του Όσκαρ καθώς κέρδισε το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στο Everything Everywhere All At Once. Η ταινία ήταν η πιο υποψήφια της χρονιάς, με 11 νεύματα στην τελετή και, τη στιγμή της συγγραφής, έχει κερδίσει τρία τρόπαια. Εκτός από τη νίκη του Κουάν, η Τζέιμι Λι Κέρτις κέρδισε το βραβείο Β' γυναικείου ρόλου και οι Ντάνιελς κέρδισαν το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο.