ΝΕΑ

Ο Bono λέει ότι κάθε μέλος των U2 «σκέφτηκε να φύγει» από το συγκρότημα

Ο frontman των U2, Bono, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή στη διάρκεια της καριέρας τους, κάθε μέλος του συγκροτήματος είχε «σκεφτεί να φύγει». Μιλώντας στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του συγκροτήματος Disney+ A Kind Of Homecoming, ο Bono μοιράστηκε με ειλικρίνεια ότι είχε «σίγουρα» διασκεδάσει την ιδέα να αποχωρήσει από το συγκρότημα, σύμφωνα με μια αναφορά της Daily Mail. «Σίγουρα έχω σκεφτεί να φύγω από την U2, κάθε μέλος το έχει. Όλοι το έχουμε σκεφτεί», είπε, προσθέτοντας ότι η σκέψη για αποχώρηση ήταν «το σωστό ένστικτο για να αναρωτηθούμε αν αυτό πρέπει να συνεχιστεί και τι απαιτεί και τα τέσσερα μέλη».

Bono

Ο Bono συνέχισε να λέει ότι έμεινε λόγω «την επιθυμία να γράψουμε τραγούδια που δεν έχουμε ακόμη. Κυνηγάμε τον δράκο του τραγουδιού που δεν μπορούμε να πάρουμε». Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Bono σκέφτηκε περαιτέρω για το πώς είχε «δοκιμάσει την υπομονή» των συναδέλφων του: «Η φιλία είναι βαθιά μέρος αυτού που είμαστε, αλλά μπορεί να το χάσεις στην πορεία. Έπρεπε να το δουλέψουμε. Αν είσαι σε ένα ροκ εν ρολ συγκρότημα, δεν θέλεις να είσαι στη φωτογραφία με μερικούς ανθρώπους που μπορεί να έχουν πολικές αντίθετες αξίες που αγαπάς, και τους το έκανα».

«Μετατρέπω αυτό που δημιουργήσαμε ως συγκρότημα σε νόμισμα που επέλεξα να ξοδέψω σε αυτούς τους τομείς». Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ο κιθαρίστας του The Edge πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι είμαστε ακόμα μαζί είναι ένα αξιοσημείωτο πράγμα. Κάπως μεγαλώσαμε μαζί και μάθαμε πώς να είμαστε άνθρωποι μέσω της μπάντας. Μάλλον είμαστε λίγο θεσμοθετημένοι με το να βρισκόμαστε σε αυτό το πράγμα πολύ καιρό. Υπάρχουν πολλές φορές στο παρελθόν που νομίζω ότι πιέσαμε λίγο το βλέμμα μας. Ήταν δύσκολο για εμάς. Υπήρχε μεγάλη ένταση».