ΝΕΑ

Παρακολουθήστε τους St. Vincent and The Roots να ερμηνεύουν το «Glory Box» των Portishead

Η St. Vincent και οι The Roots κάλυψαν το «Glory Box» των Portishead στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon αυτή την εβδομάδα Η παράσταση προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο επεισόδιο της αμερικανικής εκπομπής πριν από την εμφάνιση της St. Vincent στη συναυλία του Love Rocks NYC στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης χθες.

Η St. Vincent κυκλοφόρησε το έκτο και πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ της, «Daddy's Home», το 2021. Τον Ιανουάριο, ο Nile Rodgers αποκάλυψε ότι εργαζόταν σε νέο υλικό με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό. «Το να δουλεύω σε νέα μουσική με την St. Vincent είναι τόσο αληθινό και υπέροχο που προσπαθώ να μην χάσω και το μυαλό μου», έγραψε ο θρυλικός κιθαρίστας/παραγωγός πάνω από μια φωτογραφία του με την Clark.

Ο τελευταίος έχει επίσης δημοσιεύσει μερικές εικόνες που τραβήχτηκαν στα Electric Lady Studios στη Νέα Υόρκη. «Τρέχοντας τη σανίδα, σκύλες», έγραψε ο Κλαρκ σε ένα από τα στιγμιότυπα. Τον περασμένο Νοέμβριο, μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας κιθάρας μαζί με το μήνυμα: «Πρωινά στο στούντιο».