ΝΕΑ

Ο Noel Gallagher μοιράζεται το "διαστημικό" remix του "Pretty Boy"

Ο Noel Gallagher κυκλοφόρησε το remix του «Pretty Boy» των High Flying Birds. Το remix το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω εμφανίζεται στην πολυτελή περιορισμένη έκδοση του επερχόμενου άλμπουμ των Noel Gallagher's High Flying Birds "Council Skies", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου μέσω της Sour Mash.

«Έμεινα έκπληκτος και ενθουσιασμένος όταν ο Noel μου ζήτησε να κάνω remix αυτό το υπέροχο τραγούδι και διασκέδασα πολύ να το επιβραδύνω και να το ξεχωρίζω», είπε ο Smith. «Ο ντράμερ των Cure, Jason Cooper, μου έδωσε ένα υπέροχο vibey drum κομμάτι για να παίξω μαζί – και τα υπόλοιπα μόλις μπήκαν σταδιακά στη θέση τους κάτω από τον έναστρο ουρανό του μακρινού μου φεγγαριού…»

Η πολυτελής έκδοση του «Council Skies» θα είναι διαθέσιμη σε μορφές τριπλού βινυλίου και 2CD με μια έκδοση του «Live Forever» στο BBC Radio 2 και ένα remix των Pet Shop Boys. Όλες οι εκδόσεις των προπαραγγελιών άλμπουμ μέσω του επίσημου καταστήματος θα συνοδεύονται από τυπωμένο χειρόγραφο στίχο του ομότιτλου κομματιού «Council Skies».