ΝΕΑ

Ο James Hetfield των Metallica θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θρίλερ Western με τον Peter Dinklage

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία θρίλερ Western στο πλευρό του ηθοποιού του Game Of Thrones, Peter Dinklage. Ο frontman των metallica έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την υποκριτική, υποδυόμενος τον αστυνομικό Μπομπ Χέιγουορντ στο δράμα του Netflix για τον Ted Bundy, Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile και εκφράζοντας χαρακτήρες στο Dave The Barbarian και στο Skylanders Academy.

Ο Hetfield έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι θα εμφανιστεί στο The Thicket, μια νέα κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Joe R. Lansdale. Η Juliette Lewis θα παίξει επίσης στην ταινία στο πλευρό του και του Dinklage. Ο ρόλος του σταρ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η ιστορία θα ακολουθήσει την απαγωγή ενός κοριτσιού από έναν δολοφόνο που ονομάζεται Cut Throat Bill (που υποδύεται ο Lewis). Στη συνέχεια, ο αδερφός του κοριτσιού προσλαμβάνει τον κυνηγό επικηρυγμένων Reginald Jones (Dinklage) για να τη βρει, με τον Jones να συγκεντρώνει ένα νέο πλήρωμα ακατάλληλων - συμπεριλαμβανομένων χαρακτήρων που υποδύονται οι Leon Hawke και Esmé Creed-Miles.

James Hetfield

Ο Χέτφιλντ δεν έχει σχολιάσει ακόμη την ταινία, αλλά ο Ντίνκλατζ είπε στο Deadline: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα μεταφέρω την καθηλωτική ιστορία του Τζο Λάνσντεϊλ στην οθόνη. Ένα ταξίδι στην καρδιά του σκότους για να βρει την αγάπη και να την επιστρέψει στη θέση που της αξίζει.» Τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο Κάλγκαρι του Καναδά, με τον Έλιοτ Λέστερ του Nightingale να σκηνοθετεί το The Thicket. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.