ΝΕΑ

Η Miley Cyrus εξηγεί ότι το « Endless Summer Vacation» χωρίζεται σε 2 μέρη

Η Miley Cyrus απέχει μόλις λίγες μέρες από την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου όγδοου στούντιο άλμπουμ της, Endless Summer Vacation, και η τραγουδίστρια μπήκε στο Instagram τη Δευτέρα (6 Μαρτίου) για να μοιραστεί διάφορα facts του LP.

«Όταν πρόκειται για τη σειρά του Endless Summer Vacation, το χώρισα σε δύο μέρη: το AM και το PM για να αντιπροσωπεύουν σχεδόν μια πράξη. Το AM για μένα αντιπροσωπεύει την πρωινή ώρα, όπου υπάρχει βουή και ενέργεια και υπάρχει δυνατότητα νέων δυνατοτήτων. Είναι μια νέα μέρα», εξήγησε ο Cyrus στο σύντομο κλιπ.

Και συνέχισε, «Τη νύχτα, αισθάνεται σαν να υπάρχει μια βρωμιά, μια βρωμιά και ένα είδος βρωμιάς, αλλά μια γοητεία ταυτόχρονα. Το βράδυ, είναι μια καλή στιγμή για ξεκούραση, είναι μια στιγμή για ανάκαμψη. Ή είναι καιρός να βγείτε έξω και να ζήσετε την άγρια πλευρά. Στο Λος Άντζελες, υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια στη νύχτα και μπορείς να νιώσεις το πρόβλημα να ανεβαίνει στην επιφάνεια και είναι πολύ εμπνευσμένο για μένα».

Σύμφωνα με προηγούμενο δελτίο τύπου, το άλμπουμ - που ακολουθεί το LP Plastic Hearts της Cyrus ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες με παραγωγούς τους Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It και Tyler Johnson. Η τραγουδίστρια του «Midnight Sky» περιγράφει το Endless Summer Vacation ως ένα γράμμα αγάπης προς το L.A. που δείχνει την αυτοπεποίθηση που έχει βρει από τότε που επικεντρώθηκε στην ψυχική και σωματική της ευεξία.