ΝΕΑ

Η Rihanna και ο Jay-Z στέλνουν τριαντάφυλλα σε μία ομάδα γιαγιάδων!

Αφού μια ομάδα γιαγιάδων στο Arcadia Senior Living Bowling Green έγινε viral στο TikTok χάρη στην αξιολάτρευτη αναπαράσταση της πρόσφατης παράστασης στο ημίχρονο του Super Bowl της Rihanna, ο Jay-Z, ο Roc Nation και η ίδια η RiRi το έλαβαν υπόψη.

Η εγκατάσταση διαβίωσης αποκάλυψε στο Facebook ότι η τραγουδίστρια του «Love on the Brain» έστειλε στην ομάδα ένα υπέροχο μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα. «Ο χορός των κυριών ήταν καταπληκτικός», γράφει το σημείωμα που υπογράφουν οι RiRi και Roc Nation. Το Billboard μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η σταρ και η ομάδα της έστειλαν το γλυκό δείγμα της εκτίμησης. Η χειρονομία έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου ο Jay-Z έστειλε στο κατάλυμα μια τεράστια οθόνη με κόκκινα τριαντάφυλλα. «Αγαπάμε το TikTok εδώ στο Roc Nation», έγραψε στο σημείωμα ο ιδρυτής του πρακτορείου.

Η ομάδα των γιαγιάδων στο Arcadia Senior Living Bowling Green μοιράστηκε το viral βίντεό τους την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο φαίνονται να παίρνουν το remix της επιτυχίας της Rihanna το 2009 "Rude Boy" από την παράσταση του Super Bowl. Στο κλιπ, πολλές ηλικιωμένες γυναίκες είναι παραταγμένες και ντυμένες στα λευκά - ακριβώς όπως οι χορεύτριες της RiRi. Τη στιγμή της δημοσίευσης, η ανάρτηση είχε περισσότερες από 30 εκατομμύρια προβολές και 3,5 εκατομμύρια likes.