ΝΕΑ

Απορρίφθηκε επισήμως η αγωγή του Kanye West κατά καταστήματος burger στην Αυστραλία

Η αγωγή του Κάνιε Γουέστ κατά ενός αυστραλιανού μπέργκερ μπαρ απορρίφθηκε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο. Ο ράπερ κατέθεσε τη μήνυση τον περασμένο Οκτώβριο, ισχυριζόμενος ότι η ένωση Victoria burger College Dropout Burgers και ο ιδιοκτήτης της Mark Elkhouri χρησιμοποιούσαν το όνομα του ντεμπούτου του άλμπουμ το 2004, «The College Dropout», χωρίς την άδειά του. Ο West ισχυρίστηκε επίσης ότι η επωνυμία αποτελούσε παραπλανητική συμπεριφορά και ότι το μπαρ προσπαθούσε να επωφεληθεί από ψευδή συσχέτιση με τον σταρ και την επωνυμία του.

West

Όπως αναφέρει η Herald Sun, την υπόθεση του Ye’s απέρριψε το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας στη Μελβούρνη σήμερα (3 Μαρτίου). Οι δικηγόροι του Elkhouri είπαν στο δικαστήριο ότι η West δεν τους απάντησε σε πολλές περιπτώσεις και ότι «δεν είχε πραγματικό ενδιαφέρον για αυτή τη διαδικασία». Ο δικηγόρος Craig Smith ζήτησε να απορριφθεί η αγωγή για τρεις λόγους που σχετίζονται με τη μη συμμόρφωση με τις δικαστικές διαδικασίες. Ο δικαστής Shaun McElwaine συμφώνησε με τον Smith, λέγοντας ότι ο West είχε «ξεκινήσει διαδικασίες με όλα τα όπλα να φουντώνουν» μόνο για να μην κάνει ένα «βήμα στη συνέχεια».

Το δικαστήριο άκουσε ότι η αρχική νομική ομάδα του καλλιτέχνη «Donda» είχε αποσυρθεί από την υπόθεση. Ούτε ο ενάγων ούτε ο νέος δικηγόρος του με έδρα τις ΗΠΑ ήταν παρόντες στο δικαστήριο σήμερα, σύμφωνα με το ABC Ένα ζήτημα που συζητήθηκε ήταν μια πληρωμή ασφαλείας που η ομάδα του Elkhouri ζήτησε να πληρώσει ο West ως μέρος της διαδικασίας. Ωστόσο, ο Smith ισχυρίστηκε ότι δεν είχαν λάβει ακόμη επίσημη απάντηση.