ΝΕΑ

Το «Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate» θα βγει στους κινηματογράφους

Οι Coldplay ανακοίνωσαν την παρουσίαση μιας ταινίας συναυλίας «Music Of The Spheres». Η ταινία ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της sold-out βραδιάς του συγκροτήματος στο River Plate Stadium του Μπουένος Άιρες, που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2022 και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο στο τέλος του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η κινηματογραφική παρουσίαση θα περιλαμβάνει remixed/remastered ήχο και γραφικά, που καταγράφηκαν χρησιμοποιώντας 30 κάμερες, αγωνιστικά drones και τεχνικές κινηματογράφησης 360° από τον βραβευμένο με BAFTA και υποψήφιο για Grammy σκηνοθέτη Paul Dugdale.

Coldplay

Η ταινία περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από πλάνα που δεν προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, όταν προβλήθηκε σε 81 χώρες. Η κινηματογραφική παρουσίαση θα περιλαμβάνει επίσης μια αποκλειστική παρασκηνιακή ταινία μικρού μήκους που θα περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις με το συγκρότημα. Η ταινία της συναυλίας θα προβληθεί στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο στις 19 και 23 Απριλίου σε συνεργασία με την Trafalgar Releasing. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 8 Μαρτίου.