ΝΕΑ

Ο Ryan Reynolds και Rob McElhenney ανακοινώνουν τις παραστάσεις Kings Of Leon Wrexham για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Δαβίδ

Ο Ryan Reynolds και ο Rob McElhenney, συνιδιοκτήτες της Wrexham AFC, έφτιαξαν ένα χιουμοριστικό βίντεο ανακοινώνοντας τις επερχόμενες εμφανίσεις των Kings Of Leon στην έδρα του συλλόγου για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Δαβίδ.

Το ζευγάρι ξεκινά εξηγώντας στο κοινό τους τι είναι η Ημέρα του Αγίου Ντέιβιντ – «Ξέρω ότι μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά είναι μια τεράστια μέρα στην Ουαλία», εξήγησε ο Ρέινολντς. «Αυτή την εβδομάδα στην Ουαλία μπορείτε να περιμένετε να δείτε πολλούς νάρκισσους και πράσα και να ακούσετε πολύ τραγούδι», συνέχισε ο McElhenney.

Στη συνέχεια εισάγουν ένα "παραδοσιακό τραγούδι της Ουαλίας" - εκτός από το ότι είναι ένα κλιπ του "Use Somebody" των Kings Of Leon, που είναι από τις ΗΠΑ. «Ξέρω τι σκέφτεσαι – αυτό δεν είναι ένα παραδοσιακό τραγούδι της Ουαλίας», συνέχισε ο McElhenney. Στη συνέχεια συνέχισαν να ανακοινώνουν τις παραστάσεις του Kings Of Leon, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των αργιών του Bank Holiday στο Racecourse Ground. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι το κωμικό συγκρότημα του Wrexham The Declan Swans θα υποστηρίξει.

«Θεέ μου, θα τραγουδήσουν το τραγούδι μας!» ειρωνεύτηκε ο Ρέινολντς, πριν το βίντεο κόψει τους The Declan Swans που τραγουδούσαν το «It's Always Sunny In Wrexham», το οποίο έγραψαν ως απάντηση στο ζευγάρι που ανέλαβε το Wrexham AFC.

Ο McElhenney και ο Reynolds ανέλαβαν το κλαμπ τον Φεβρουάριο του 2021. Η ιστορία των ηθοποιών που έγιναν συνιδιοκτήτες της ομάδας της Βόρειας Ουαλίας ήταν το θέμα ενός ντοκιμαντέρ της Disney+, Welcome To Wrexham, το οποίο κυκλοφόρησε στο streamer τον Αύγουστο. Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι βραβεύτηκε με την ελευθερία του Ρέξαμ από το δημοτικό συμβούλιο για το έργο τους στην προώθηση της πόλης. Θα λάβουν την τιμή σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί φέτος.