ΝΕΑ

Η Miley Cyrus κυκλοφορεί το Demo "Flowers" για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές για την επιτυχία του τραγουδιού

Η Μάιλι Σάιρους κάνει στους θαυμαστές της ένα ξεχωριστό δώρο για να γιορτάσουν τη συνεχιζόμενη επιτυχία του σινγκλ της «Flowers». Την Τετάρτη (1 Μαρτίου), η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι με το κομμάτι να περνά την έκτη του εβδομάδα στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, θα κυκλοφορήσει το demo του τραγουδιού την Παρασκευή, 3 Μαρτίου.

«Η Flowers είναι Νο 1 στο Billboard's Hot 100 για 6η συνεχόμενη εβδομάδα», έγραψε στο Twitter η Miley, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της σε μια λαμπερή χρυσή μονάδα. "Για να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ρίχνω το Demo του Flowers την Παρασκευή."

Οι θαυμαστές ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που έφτασε το demo του επιτυχημένου τραγουδιού. «Δεν μπορώ να περιμένω. Άκουσα το απόσπασμα στον διακομιστή σας Discord και είναι τόσο καλό», απάντησε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος Smiler έγραψε: «Όλος αυτός ο μήνας θα είναι ό,τι χρειαζόμαστε».

Το "Flowers" είναι το βασικό σινγκλ από το όγδοο στούντιο άλμπουμ της Cyrus, Endless Summer Vacation, που αναμένεται στις 10 Μαρτίου. Το τραγούδι έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της 30χρονης μέχρι στιγμής, ξεπερνώντας το σινγκλ της το 2013 "Wrecking Ball ως το μακροβιότερο Νο. 1 της. Το "Wrecking Ball" πέρασε συνολικά 32 εβδομάδες στο Hot 100.

«Μου αρέσει που αυτός ο δίσκος συνδέεται με τόσο θετικό τρόπο και είναι χαρά να συνεχίσω να δημιουργώ μουσική για σένα», δήλωσε ο Cyrus ενώ γιόρταζε τη δεύτερη εβδομάδα του τραγουδιού στο Νο. 1 τον Ιανουάριο. «Αυτά τα ορόσημα γίνονται δυνατά μόνο από τους ακροατές και τους απίστευτους θαυμαστές μου. Ατελείωτα ευγνώμων.”