ΝΕΑ

Η P!nk επαινεί τις Olivia Rodrigo, Billie Eilish & SZA: «Είμαι τόσο περήφανη για τα κορίτσια»

Η P!nk, πολύ απασχολημένη με την προώθηση του νέου της άλμπουμ αυτόν τον μήνα, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δώσει στηρίγματα σε πολλούς συναδέλφους της ποπ σταρ σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, ονομάζοντας την Olivia Rodrigo, την Billie Eilish και την SZA ως καλλιτέχνες που «αλλάζουν το παιχνίδι». Σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε από το Z100 New York νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η P!nk μίλησε για το πώς έχει βελτιώσει τον δικό της δρόμο στη μουσική και μίλησε με θετικά λόγια για τις νεότερες γυναίκες σταρ της μουσικής που κάνουν το ίδιο.

«Έβαλα το κεφάλι μου κάτω, τελειοποιώ την τέχνη μου, μένω έξω από τη λωρίδα όλων των άλλων και παραμένω στη γραμμή μου. Και τώρα μου ανήκει αυτή η λωρίδα, αυτή είναι η λωρίδα μου», είπε η P!nk. «Για άλλους ανθρώπους: Είναι σαν, μην ανησυχείτε για το αν το τραγούδι σας θα ταιριάζει σε ραδιοφωνική μορφή — υποθέτω για άλλους τραγουδιστές».

Εκείνη συνέχισε, «Είναι σαν, απλά βρες το πράγμα για αυτό είσαι εσύ. Είναι σαν τον Δρ. Seuss: Κανείς άλλος δεν μπορεί να είναι περισσότερο από εσάς. Εσυ. Μήπως γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Και δημιουργήστε αληθινά τραγούδια που ο κόσμος δεν θα ξεχάσει».

«Νομίζω ότι αυτό κάνει η Olivia Rodrigo», επεσήμανε η P!nk, αποκαλύπτοντας ότι η 11χρονη της είναι μεγάλη θαυμάστρια: «Γι' αυτό μου αρέσει που η Willow την αγαπά τόσο πολύ… Γράφει τα δικά της τραγούδια, είναι τόσο καλή σε αυτό, είναι μπροστά σε ένα σχεδόν αποκλειστικά γυναικείο συγκρότημα, της τραγουδάει a– off. Ήταν σαν τι, 17, 18, έγραφε αυτά τα τραγούδια; Είμαι τόσο περήφανη για τα κορίτσια έξω. Υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια bada έξω που αλλάζουν το παιχνίδι. Billie Eilish, SZA — αλλάζουν το παιχνίδι και μου αρέσει. Είμαι εδώ για αυτό."