ΝΕΑ

Η Rihanna θα ερμηνεύσει το τραγούδι του «Black Panther» στα επερχόμενα Όσκαρ

Η τραγουδίστρια, έχοντας παρουσιάσει πρόσφατα το φετινό σόου του ημιχρόνου του NFL Super Bowl, θα ερμηνεύσει το υποψήφιό για Όσκαρ πρωτότυπου τραγούδι «Lift Me Up» στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ. Το «Lift Me Up» ερμηνεύτηκε και έγραψε η Rihanna μαζί με τον σκηνοθέτη του Black Panther: Wakanda Forever, Ryan Coogler, Tems και τον Ludgwig Goransson, τον συνθέτη της ταινίας

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Coogler εξήγησε πώς έπεισε τη Rihanna να συμμετάσχει στο έργο της Marvel, αφού δεν κυκλοφόρησε νέα μουσική από το άλμπουμ της το 2016 «Anti».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αποκλειστικά για αυτό», είπε ο Coogler, «Έχουμε έναν απίστευτο συνθέτη, τον Ludwig Goransson, ο οποίος είναι επίσης μουσικός παραγωγός, έχει μεγάλη φήμη. Έκανε το «This Is America» με τον Childish Gambino. «Η ταινία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας, χάρη στον Jay Brown, τον Roc Nation και τον Jay Z που είναι φίλος και έκανε τη σύνδεση».

rihanna

Και συνέχισε: «Κοιτάξτε, η Rihanna μας έδωσε μια ολόκληρη καριέρα, έναν ολόκληρο κατάλογο μουσικής και τώρα μας έδωσε μακιγιάζ και ρούχα και νομίζω ότι ο κόσμος θα καταλάβαινε αν έκλεινε το μικρόφωνό της, και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί αγαπώ τη μουσική της και νιώθω ότι της έδωσε όλα όσα [εμείς] θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. «Αλλά η αλήθεια είναι ότι αναζητούσαμε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που θα μπορούσε να πει την ιστορία της ταινίας, να αγκαλιάσει τα θέματα της ταινίας και να τα παρουσιάσει στο κοινό σε διαφορετική συσκευασία».

Η Rihanna συζήτησε πρόσφατα το ένατο άλμπουμ της, λέγοντας ότι θα είναι «γελοίο» αν δεν κυκλοφορήσει φέτος.

«Θέλω να είναι φέτος», είπε. «Ειλικρινά, θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν φέτος. Αλλά θέλω απλώς να διασκεδάσω. Θέλω απλώς να κάνω μουσική και να κάνω βίντεο».