ΝΕΑ

Ευρυδίκη: Ακούμε τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια!

Χρόνια Πολλά Ευρυδίκη!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Ευρυδίκη με τη μπάσα φωνή της, μας έχει ταξιδέψει πολλές φορές με τη μουσική και το ταλέντο της. Μια τραγουδίστρια που ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας νότα που θα τραγουδίσει και θα μας κάνει να πούμε το όνομα της.

Η Ευρυδίκη, μπορεί να γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου αλλα μεγάλωσε στην Λευκωσία, όπου και σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου ως μαθήτρια. Όταν πλέον αποφοίτησε από το σχολείο, πήγε στο Le Studio des Variétés στο Παρίσι όπου σπούδασε μουσική, θέατρο, χορό και Stage Performance. Από μικρή φαινόταν πως θα ακολουθήσει τη μουσική που τόσο πολύ αγαπάει και που μας μεταδίδει.

Ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές της στο Μουσικό Κολλέγιο Μπέρκλι της Βοστώνης όπου έλαβε μαθήματα αρμονίας και ενορχήστρωσης.

Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με αρκετούς τραγουδιστές, ενώ το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο, "Για Πρώτη Φορά". Οι δίσκοι που κυκλοφόρησε στη πορεία της καριέρα της, ήταν όλοι σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους, του πρώην άντρα της, με τον οποίο έχουν μαζί ένα γιό, το Άγγελο.

Σήμερα, η Ευρυδίκη έχει γενέθλια και ακούμε μαζί, τις 5 αγαπημένες μας επιτυχίες της.

1) Πόσο λίγο με ξέρεις

2) Πυξίδα

3) Αυτό το φιλί

4) Στο ίδιο βαγόνι

5) Το Μόνο που Θυμάμαι