ΝΕΑ

H P!nk αποκαλύπτει γιατί η Madonna «δεν τη συμπαθεί»

Η P!nk ηταν με τον Howard Stern στη ραδιοφωνική εκπομπή του SiriusXM την Τετάρτη (22 Φεβρουαρίου) για μια ευρεία συζήτηση σχετικά με το νέο της άλμπουμ Trustfall, την περιοδεία και πολλά άλλα. Κάποια στιγμή στη συνέντευξη, η Stern ρώτησε την P!nk για την επί χρόνια ήρωά της, τη Madonna. Όταν ρωτήθηκε αν είναι φίλοι, η 43χρονη τραγουδίστρια απάντησε: «Η Μαντόνα δεν με συμπαθεί».

Η P!nk συνέχισε αποκαλώντας τον εαυτό της «πολωτικό άτομο», κάτι που ο Stern είπε ότι είναι επίσης χαρακτηριστικό της Madonna. «Είναι, φίλε. F—, την αγάπησα», είπε ο P!nk, πριν κοινοποιήσει ότι η βασίλισσα της ποπ «προσπάθησε να την παίξει» σε ένα προηγούμενο επεισόδιο του Regis & Kelly. «Δεν είμαι εγώ αυτή, οπότε δεν λειτούργησε», θυμάται.

«Είναι μια τόσο ανόητη ιστορία», συνέχισε. «Αγαπώ τη Μαντόνα και την αγαπώ ό,τι κι αν γίνει. Την αγαπώ ακόμα. Ήταν μια τέτοια έμπνευση για μένα, αλλά κάπως στράφηκε γύρω από το γεγονός ότι ήμουν fangirling και πέθαινα να συναντήσω τη Madonna όταν, στην πραγματικότητα, με κάλεσε στο καμαρίνι της. Λοιπόν, μόλις είπα ένα αστείο όταν με έβγαλε ο Ρέτζις και είπα: «Πώς νιώθω που συναντιόμαστε;» Άκουσα ότι απλώς πέφτεις πάνω σου στα παρασκήνια.» Λέω, «Νόμιζα ότι ήθελε να με γνωρίσει.» Δεν μας βγήκε σε καλό».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η P!nk υπερασπίστηκε τη Madonna αφού η εικόνα κατηγόρησε τον «ηλικισμό και τον μισογυνισμό» για τις αντιδράσεις γύρω από την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy 2023. «Απλά ας δώσουμε στους ανθρώπους τον σεβασμό που τους αξίζει και που έχουν κερδίσει, και ας είμαστε λίγο πιο καλοί. Μπορούμε να είμαστε όλοι λίγο πιο καλοί; Θέλω να είμαι πιο καλή, με τον εαυτό μου και με τους άλλους», είπε στο Mirror UK. «Όταν ένα άτομο φεύγει έξω, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι δεν είναι «Άγιε, είδες το πρόσωπό του;» Δεν σκέφτομαι έτσι. Σκέφτομαι, «Άγιε, αυτό το άτομο ήταν καταπληκτικό για τόσο καιρό».