Προηγούμενες Διαγωνισμούς

ΤΟ ANT1 RADIO ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

20η Ιουλίου 2023

ΠΑΜΕ ΤΖ'ΕΡΚΕΣΤΕ!

Είσαστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο καλοκαιρινό tour του Ant1 Radio?

Από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, το Ant1 Radio θα κινείται στους δρόμους με το RENAULT ARKANA σε κεντρικά σημεία σε όλες τις πόλεις με διαφορετικούς μουσικούς παραγωγούς κάθε φορά οι οποίοι θα παίζουν και θα μοιράζουν δώρα σε τυχερούς ακροατές που θα βρίσκονται στην περιοχή!

Καθημερινά κατα τη διάρκεια των Live Link θα ανακοινώνουμε ένα συνθηματικό και ο πρώτος που θα έρθει στην τοποθεσία που θα βρισκόμαστε θα κερδίζει ένα δίκτυο Home Fiber 100MBPS για 12 μήνες από την PRIMETEL!

Επιπλέον, κατα τη διάρκεια των Link θα κληρώσουμε τα εξής δώρα από τα PUBLIC: 1. Ένα SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY 44mm, ακουστικά BLUETOOTH APPLE AIRPODS 3rd GEN με Lighting Charging Case και ένα TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8!

Πάμε τζ’έρκεστε!

Όροι και Προϋποθέσεις

Η Antenna LTD («Εταιρεία»), με εγγεγραμμένο γραφείο στην οδό Μεγάρων 5, 2032, Στρόβολος, Λευκωσία, προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο “ Πάμε τζε έρκεστε!!!’’, ο οποίος θα διεξάγεται ζωντανά μέσα από όλες τις εκπομπές, στις συχνότητες του Ant1 Radio 102,7&103,7 (“συχνότητες”).

Μέσα από τις συχνότητες του Ant1 Radio, η Εταιρεία σας παρέχει την δυνατότητα να συμμετάσχετε στο Διαγωνισμό για να διεκδικήσετε δωρεάν σύνδεση Home Fiber 100MBS για 12 μήνες από την εταιρία Prime Tel. («Έπαθλο»).

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται αποκλειστικά από την Εταιρεία και αφορά στη διεκδίκηση του Επάθλου δώρο από την εταιρία Prime Tel.

  1. Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Διαγωνισμός διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, που καθορίζουν, μεταξύ άλλων, τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό και της διαδικασίας ανάδειξης των νικητών.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις του παρόντος Διαγωνισμού βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.soundis.com.cy του Ant1 Radiο.

  1. Περίοδος Διεξαγωγής του Διαγωνισμού

Η έναρξη του Διαγωνισμού θα γίνει στις 24/7/2023 (έναρξη Διαγωνισμού) και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6/08/2023 (λήξη Διαγωνισμού).

Σε περίπτωση που δεν γίνει εφικτό να δοθούν τα 14 έπαθλα (ένα για κάθε μέρα) κατά την πιο πάνω περίοδο, τότε το δώρο θα μεταφέρετε για την επόμενη μέρα, όπου θα δίνετε σε δύο νικητές.

Ο Διαγωνισμός θα διεξάγεται μέσα από τις συχνότητες του Ant1 Radio καθημερινά.

4.Η πραγματική διάρκεια του Διαγωνισμού θα είναι 20 λεπτά την ημέρα.

  1. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η εξακρίβωση ηλικίας θα γίνεται με την παρουσίαση του δελτίου διοικητικής ταυτότητας ή διαβατηρίου των συμμετεχόντων, ενώ η εξακρίβωση του τόπου διαμονής θα γίνεται με την παρουσίαση λογαριασμού κοινής ωφελείας, όταν θα παρουσιαστούν για να διεκδικήσουν την παραλαβή του Επάθλου.

  1. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) οι εργαζόμενοι τόσο της «Εταιρείας»,

(β) τα πρόσωπα συγγένειας μέχρι και β’ βαθμού με τους ανωτέρω καθώς επίσης και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών,

Ο αποκλεισμός των ανωτέρω μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.

  1. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό και Διεξαγωγής του

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να ακούνε τον σταθμό. Μόλις δοθεί το σύνθημα έναρξης και το συνθηματικό, θα πρέπει σε 20 λεπτά όποιος έρθει πρώτος στον χώρο της ζωντανής σύνδεσης (Live Link) και πει το σωστό συνθηματικό, κερδίζει.

Η όλη διαδικασία θα προβάλετε ζωντανά μέσω Instagram.

Ο/η ακροατής/τρια που θα κερδίσει θα κληθεί να μιλήσει ζωντανά στον αέρα με τους παραγωγούς του Ant1 Radio. Οι ακροατές έχουν το δικαίωμα να μην δώσουν τη συγκατάθεσή τους για ζωντανή συνομιλία στον αέρα, χωρίς αρνητικές συνέπειες.

Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να κερδίσει μόνο μια (1) φορά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που έρθει πρώτος και για δεύτερη φορά, τότε η συμμετοχή του/της ακυρώνεται και η κλήρωση θα επαναληφθεί.

  1. Έπαθλο

Το Έπαθλο του Διαγωνισμού που θα κερδίσουν οι νικητές από το Ant1 Radio είναι

14 νικητές θα κερδίσουν από ένα από τα 14 έπαθλα.

Τα Έπαθλο δεν θα ανταλλάζεται ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλη προσφορά ή έκπτωση. Περαιτέρω, η μεταβίβαση του επάθλου σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο δεν είναι αποδεκτή.

  1. Παραλαβή του Επάθλου

Η παραλαβή του Επάθλου θα γίνεται σε συνεννόηση με την εταιρία που δίνει το δώρο.

Σε περίπτωση που στη περιοχή που κατοικεί ο νικητής δεν έχει κάλυψη Fiber τότε θα του δοθεί σαν έπαθλο σύνδεση internet με ταχύτητα 30MBPS για 12 μήνες. Εναλλάχτηκα ο νικητής μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία Giga Unlimited για την περίοδο των 12 μηνών. Η δεύτερη επιλογή ισχύει μόνο αν δεν υπάρχει στην περιοχή της κατοικίας του κάλυψη Fiber.

Το Έπαθλο θα παραδίδεται μόνο με την επίδειξη δελτίου διοικητικής ταυτότητας και λογαριασμού κοινής ωφελείας. Τα ονοματεπώνυμα των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν επίσης στις συχνότητες του Ant1 Radio. Σε περίπτωση που ο νικητής, αρνηθεί με οποιοδήποτε τρόπο να παραλάβει το Έπαθλο, το πρόσωπο αυτό θα χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Επάθλου και η συμμετοχή του θα ακυρώνεται.

  1. Ευθύνη και Δικαιώματα

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ή υπόκειται σε οποιαδήποτε υποχρέωση, συμπεριλαμβανομένης για οποιαδήποτε ζημιά ή ελάττωμα του Επάθλου ή/και εάν το Έπαθλο δεν αντιστοιχεί στην περιγραφή/χαρακτηριστικά, ή δεν έχει την ποιότητα και τις επιδόσεις που συνήθως έχουν τα προϊόντα αυτού του τύπου. Για οποιαδήποτε τέτοια ζητήματα, ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις PrimeTel ltd και ο/η νικητής/τρια θα πρέπει να απευθύνεται στην PrimeTel ltd σχετικά. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρείας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε γεγονότα ανωτέρας βίας.

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Εταιρείας.

  1. Προσωπικά Δεδομένα

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού η Εταιρία θα συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα που οι συμμετέχοντες θα αποστείλουν με μήνυμα (ως ο όρος 6 πιο πάνω). Για τη διενέργεια του συγκεκριμένου Διαγωνισμού δεν απαιτείται η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων πέραν από τις ενδείξεις στα γραπτά μηνύματα όπως αυτά αναγράφονται στην παράγραφο 5 πιο πάνω. Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο από την Εταιρεία για τους σκοπούς του διαγωνισμού και θα διαγραφούν με το πέρας του διαγωνισμού ή την παραλαβή του Επάθλου (όποιο γεγονός επέλθει νωρίτερα). Οι συμμετέχοντες αντιλαμβάνονται και αποδέχονται ότι η συλλογή, χρήση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων που η Εταιρεία ζητά όπως αποσταλούν με μήνυμα, καθώς και η τυχόν ζωντανή μετάδοση των δεδομένων αυτών κατά τη διάρκεια της εκπομπής και η διατήρησή τους για σκοπούς παραλαβής του Επάθλου, είναι απαραίτητες και προαπαιτούμενες ενέργειες για τους σκοπούς δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Οι πληροφορίες οι οποίες θα παρασχεθούν στα πλαίσια του Διαγωνισμού θα χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία μόνο για το σκοπό του Διαγωνισμού, εκτός κι αν συμφωνηθεί διαφορετικά εκ των προτέρων.

Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες αποκαλύψουν περισσότερες προσωπικές τους πληροφορίες στα πλαίσια διεξαγωγής του διαγωνισμού (π.χ. κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας στον αέρα), τέτοιες πληροφορίες θα δίνονται από τους συμμετέχοντες οικιοθελώς (δηλαδή η Εταιρεία δεν ζητά ή απαιτεί την παροχή τους) και η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών θα βασίζεται στη συγκατάθεση των συμμετεχόντων που τις παρέχουν.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να μην αποκαλύπτουν, στα πλαίσια του διαγωνισμού, οποιεσδήποτε πληροφορίες εμπιστευτικού ή ευαίσθητου χαρακτήρα ή προσωπικά δεδομένα άλλων προσώπων χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση αυτών των προσώπων.

Η Εταιρεία επιφυλάσσει το δικαίωμα της να ζητήσει από οποιοδήποτε νικητή, κατά την παράδοση του Επάθλου, τυχόν περαιτέρω στοιχεία.

Οι συμμετέχοντες έχουν τα εξής δικαιώματα αναφορικά με τα προσωπικά τους δεδομένα: ανάκληση συγκατάθεσης (όπου εφαρμόζεται), πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας, προσφυγής σε αρμόδιο δικαστήριο και υποβολής παραπόνου στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Κυπριακής Δημοκρατίας (www.dataprotection.gov.cy)). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, ή για να αιτηθείτε άσκηση των προαναφερόμενων δικαιωμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στα ακόλουθα στοιχεία:

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων ΑΝΤΕΝΝΑ ΛΤΔ

5, Οδός Μέγαρων, 2032 Στρόβολος

Τ.Κ.: 20293, 1665 Λευκωσία

Αρ. Τηλεφώνου: +357 22200200

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: dpo@antenna.com.cy

  1. Ανάκληση Προκήρυξης - Τροποποίηση Όρων

Η Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της διάρκειας), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας www.ant1radio.com του Ant1 Radiο, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

  1. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις και ο Διαγωνισμός στο σύνολό του διέπονται από το Κυπριακό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

  1. Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Με την παραλαβή του Επάθλου, οι νικητές ενδέχεται να κληθούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους στην Εταιρεία προς δημοσίευση των ονομάτων τους και/ή της εικόνας τους μέσω φωτογράφησης ή κινηματογράφησης σε οποιαδήποτε διαφημιστική δραστηριότητα που σχετίζεται με το Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε μέσο των ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι νικητές έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν εν όλω ή εν μέρει να λάβουν μέρος σε τέτοιες διαφημιστικές δραστηριότητες, καθώς και να αποσύρουν τυχόν συγκατάθεση που έχει ήδη δοθεί ανά πάσα στιγμή.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά